Eeuwenoude, bijzondere en soms vergeten wellness behandelingen komen weer tot leven bij TREATMENTS®. Geniet van onze exclusieve behandelingen in de aangesloten wellnessresorts of kies uw favoriete productlijn. U kunt de TREATMENTS® producten in onze webshop bestellen. Wilt u liever eerst de geuren ervaren? Ga dan naar één van onze verkooppunten. Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!

Snel naar

 

Productlijnen

 

Contact

 

Klantenservice

Contact

Mahayana

Uyuni

Shinshiro

Ceylon

Treatments BV

Transportweg 6

2991LV Barendrecht

Kvk nummer: 69474893

 

0180-616708

info@treatments.nl

Website realisatie: Hademax Internet Oplossingen

Gratis verzenden vanaf €20,-

Beste bezoeker, bedankt voor uw interesse in onze producten. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om te bestellen.

Mocht u op de hoogte willen blijven van onze diensten en producten dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Klikt u hieronder op de knop en vul uw gegevens in:

 

 

Mahayana

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya verscholen tussen China en India, waar het vanaf de 17e eeuw tot een aantal jaren geleden verboden toegang was voor buitenlanders. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven.

 

De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis startte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout.

 

Laat u inpakken in deze eeuwenoude mystieke productlijn en droom mee naar het bijzondere Bhutan.

Uyuni

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

Hoog in de bergen, op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over, waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni, een van de grootste zoutvlaktes ter wereld.

 

Op deze zoutvlakte is een klein eiland wat vol staat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af, wat van oudsher door de bewoners van de drijvende dorpen in de meren gebruikt werd om heerlijk geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmden en pijn in de spieren verlichten.

 

Deze oeroude Boliviaanse productlijn laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten.

 

Laat u verrassen door deze mooie producten en droom mee naar de warme weldaad van Bolivia.

 

Shinshiro

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

In Japan maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van de natuurlijke warm water bronbaden, de Onsen. Later in de steden maakte men gebruik van de Sento, de authentieke badhuizen. In de streek Shinshiro wordt al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de steile berghellingen verbouwd. Er waren maar weinig natuurlijke warm water bronbaden en in de kleine dorpjes was geen mogelijkheid voor een badhuis. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment.

 

Deze eeuwenoude en bijzondere treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging, zoals ook gebruikelijk was in de Sento. In plaats van een warm bad om de spieren na het harde werken te laten ontspannen, werd het lichaam heel intensief gemasseerd om de spieren weer in op en top vorm te krijgen voor een nieuwe dag hard werken en de geest klaar voor een goede en ontspannen nachtrust.

 

Geniet van deze rustieke Shinshiro productlijn en droom mee naar het traditionele Japan.

Ceylon

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden, al werden sommige rituelen zo veel mogelijk buiten het zicht van de kolonisten gehouden. In de talloze grottempels op het eiland, bleven de bijzondere cultuur en rituelen in het geheim bestaan.

 

Een van deze rituelen is de heerlijke Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmde Shea Butter, die de huid voedt en zacht en soepel maakt. Doordat de Shea Butter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken.

 

Ontdek deze verborgen productlijn en droom mee naar het authentieke Ceylon.