In het centrum van Arnhem vind je de City spa van Treatments®.

Boek nu!

Snel naar

 

Productlijnen

 

Contact

 

Klantenservice

Contact

Mahayana

Uyuni

Shinshiro

Ceylon

Treatments BV

Transportweg 6

2991LV Barendrecht

IBAN: NL08INGB0006605867
Kvk nummer: 69474893

 

0180-616708

info@treatments.nl

Website realisatie: Hademax Internet Oplossingen

Gratis verzenden vanaf €25,-

  zoeken

Beste bezoeker, bedankt voor uw interesse in onze producten. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om te bestellen.

Mocht u op de hoogte willen blijven van onze diensten en producten dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Klikt u hieronder op de knop en vul uw gegevens in:

 

 

Mahayana

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

Eens per jaar staan de valleien in het Himalaya gebergte slechts een week in bloei. De kleine paarse bloemetjes verspreiden een zoete lenteachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald met onder andere de geur van lila hyacinten. Daarnaast is zijn er kruidige ondertonen van musk en sandelhout, die de mystieke lenteachtige geur uit Bhutan weergeven.

Uyuni

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

De hooggelegen zoutvlaktes uit Bolivia hebben een frisse maar ziltachtige geur. TREATMENTS® heeft deze geur vertaald met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid die u meevoert naar de indrukwekkende sfeer van de Salar de Uyuni.

 

Shinshiro

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

De heuvelachtige streek Shinshiro staat bekend om haar vele rijstterrassen. Een aantal keer per jaar staan de rijstvelden in bloei en vullen de kleine witte bloemetjes de lucht met een zoete vanilleachtige geur. TREATMENTS® heeft tonka bonen als basisnoot gebruikt, aangevuld met zoete en frisse geuren als ylang ylang, roos en witte lelie om de overweldigende geur van de kleine rijstbloesems uit Japan in haar producten tot leven te laten komen.

Ceylon

Treatments®

 

Ontdek nu!

 

De tempelgrotten uit het oude Ceylon ruiken naar bloemen, kruiden en wierrook die men al eeuwen brandt. Maar de wat meer verborgen grotten dragen een warmere geur van shea noten, sandelhouten en patchoeli. TREATMENTS® heeft deze geuren gecombineerd met fruitbloesem en jasmijn die u meenemen naar het authentieke Ceylon.

tegel1
tegel2
tegel3
tegel4
tegel5
tegel6